Vine Moșul!

decembrie 02, 2020

 


Crăciunul este cea mai magică și frumoasă perioadă a anului. Fie el alb sau nu, cu toții îl așteptăm cu nerăbdare. An de an am urmat tradițiile: în dimineața acestei sărbători încântătoare luam micul dejun în familie, după care mă pregăteam cu mama să facem prăjitura noastră preferată. Știu, poate vi se pare ciudat că, noi chiar și de sărbători muncim, însă aceasta este mai mult o plăcere decât o muncă.

După ce terminam în bucătărie mai stătem puțin la televizor, după care urma masa de prânz pompoasă, plină de tot ce ne putem imagina: sarmale, salată, supă de pui, pireu de cartofi, vinete cu maioneză. După această masă, ne apucam să împodobim bradul, acesta era și momentul, când venea prietena mea cea mai bună să ne ajuta. Da, poate și acesta vi se pare un obicei bizar, deoarece majoritatea oamenilor îmodobesc bradul cu săptămâni sau zile în urmă, însă această tradiție pornește in copilărie, când bunicul se costuma în înger și strecura împreună cu tatăl meu bradul pe geamul dormitorului meu, în timp ce mama și bunica mea se jucau cu mine în bucătărie.

Amintiri, dulci amintiri... deja pot simți mirosul bradului meu natural, care avea mai mereu doi metri și pe care îl împodobeam cu toate globurile pe care le dețin, și credeți-mă am multe, chiar și din copilăria bunicului. 

După împodobirea braului urma relaxarea și cadourile, pe care am început deja să le aleg. Anul acesta le voi comanda de pe Answear.ro pentru că la ei, produsele sunt 100% originale și comanda ajunge într-un timp foarte scurt. Să nu zic că, portofoliul lor cuprinde peste 300 de branduri de top internaționale.

Să vă arăt și la ce m-am gândit mai exact. Primul cadou va fi al mamei mele pentru că pe ea nu doar că o mulțumesc foarte repede, ci știu exact ce îi place și ce își dorește.

Anul acesta alegerea mea a căzut pe niște cizme de damă minunate. Acestea, de la Sorel, sunt izolate și pot fi purtate atât pe stradă cât și la munte pentru că noi facem multe călătorii acolo în această perioadă. Cât despre talpă, aceasta arată foarte practică și comodă, ceea ce va fi un beneficiu mamei pentru că ea are o problemă la piciorul strâng.



Următoare pe listă este bunica. Cadoul ei a fost puțin mai greu de ales, însă nu m-am dat bătută și bine am făcut pentru că am găsit cadoul perfect! Bunica este genul acela de femeie, care nu cere niciodată nimic și nici nu se plânge, dar ceea ce este sigur, ea dă foarte mult pe apariție. Nu iese  niciodată nearanjată din casă și nu mă lasă nici pe mine să o fac, chiar dacă uneori exagerează.

Așa că, am hotărât să îi cumpăr ceva din categoria accesorii și mai exact, niște cercei eleganți, dar totuși simpli de la Swarovski.

Acum urmează cadourile bărbaților din viața mea și o să încep cu, cadoul bunicului. El fiind destul de bătrân și având un telefon cu butoane am zis că, cadoul perfect va fi un ceas pentru părbați. Astfel îi va fi mult mai ușor să urmărească timpul fără să își chinuie ochii și va fi și elegant.


Acum a sosit timpul să vă arăt și cadoul tatei, care va fi un pulover de bărbați, care este mereu de folos, mai ales pentru că tatăl meu petrece foarte mult timp în aer liber.


Cel mai mare cadou, va fi al prietenului meu deoarece acesta va conține și un cadou pentru aniversarea noastră, pe care ni-l dăruim tot de Crăciun.
La început am fost foarte nehotărâtă datorită gamei largi de produse, dar cred că am ales ceva ce îl va încânta. 
După cum ați putut observa și până acum, eu încerc să aleg cadouri practice, care nu o să scoată persoana respectivă din zona ei de confort deoarece îmi doresc, ca în momentul în care va deschide cadoul să simtă că acela ia fost ales lui sau eu în mod special.
Fără a lungi ideea, un component din cutia festivă va fi o bluză pentru bărbați, o pereche de papuci de casă și un portofel de bărbați



Bineînțeles, nu am putut să plasez comanda fără să îmi fac și mie un cadou și mai exact un palton de damă minunat într-o culoare maronie superbă.
Gata! Acum a mai rămas să le aleg și prietenilor mei câte ceva, a căror cadouri obișnuiam să le dau in seara de Crăciun în timpul colindatului, însă anul acesta va trebui să găsesc o altă modalitate și vă sfătuiesc și pe voi să păstrați distanța socială, și să aveți grijă. Nu uitați să dați un ochi pe Answear.ro unde, acum sunt reduceri de Moș Nicolae pentru că Moșul vine și Answear sa gândit la toate!

Probă scrisă pentru SuperBlog 2020. Proba 25.


You Might Also Like

0 Comments