Fares îți vine în ajutor!

noiembrie 09, 2020

Zilele acestea au fost foarte aglomerate pentru mine. Pe lângă concursuri, colaborări, facultate, sport și ședințe foto am uitat de lista mea cu treburile casnice. La noi toată lumea are responsabilități, când vine vorba de întreținerea gospodăriei, iar ale mele săptămâna aceasta au fost curățenia și cumpărăturile.

După ce mi-am amintit de această listă, m-am și apucat de curățenie, care a durat aproape toată dupămasa, după care urma să merg la cumpărături. Am făcut o listă și pentru asta, dar după am început să lenevesc. Am devenit foarte obosită și nu m-am putut convinge nici cum să pornesc o dată la magazin.

Cum lista mea nu conținea decât 5 produse, dintre care trei erau ceaiuri am hotărât să apelez la vechii mei prieteni de la Fares. Sunt sigură că o să găsesc la ei ce am nevoie.

Am început să răsfoiesc catalogul și am și găsit ceaiul de mentă care protejează celulele împotriva stresului oxidativ, de tei și cel de mușețel. Noi mereu avem ceai de mușețel în casă, datorita proprietăților sale antiinflamatoare.



 Pe lângă ambalajele minunate și prețul a fost foarte avantajos așa că, am hotărât să mai rămân puțin pe acest rărâm, eu fiind fană a ceaiurilor. Atunci am observat câteva rețete originale de la Farago, un farmacist care și-a dedicat viața plantelor medicinale și a ascultat cerințele oamenilor. Am hotărât să cumpăr și ceaiul D 42, un ceai pentru stomac, care o să fie perfect pentru mama și bunica mea, ele având probleme cu stomacul, la care am adăugat și un ceai de mușețel și trandafiri, care miroase excepțional. 




Am găsit și un sirop pentru imunitate, care în sezonul acesta îmi va fi de mare de folos. El conține cătină, eucalipt și chiar și scorțișoară, pe lângă multe altele.
Apoi am hotărât să îi fac bunicii mele un cadou, care va conține un gel pentru varice și unul antireumatic, pe care le-a folosit și în trecut și i se păreau foarte bune. Atât ambalajul acestor produse, cât și mirosul sunt foarte frumoase așa că, chiar dacă ele previn înrăutățirea unor afecțiuni pot face conținutul unui mic cadou.
Să trecem mai departe. Am găsit și următorul lucru de pe listă, mai exact apa de gură. Ea este 100% naturală și nu conține fluor, parabeni și coloranți. Am folosit-o și pe ea în trecut așa că, știu cât este de eficientă.



Ultimul articol de care aveam nevoie este crema de gălbenele, care tratează nenumărate probleme ale pielii. Eu o foloseam mai ales în perioada când am avut acnee și ma ajutat foarte mult într-un timp foarte scurt, așa că o recomand și nu uitați că este și cicatrizantă.
Am găsit tot ce am căutat așa că sunt foarte mulțumită de această achiziție și sunt nerăbdătoare să ajungă produsele.
Voi ați folosit produse de la Fares?

Articol scris pentru SuperBlog 2020. Proba 15.




You Might Also Like

0 Comments