Bottega Verde te duce mai aproape de destinație!

noiembrie 06, 2020

Pot să afirm cu încredere că, anul acesta nu a fost cel mai reușit pentru mulți dintre noi. Pandemia și-a spus cuvântul în toate aspectele vieții. Din cauza acestei tragedii economia a avut de suferit, ca urmare  mulți și-au pierdut locul de muncă, astfel pierzând și nenumărate oportunități. Pe lângă asta am stat departe de prieteni și de familie, însă cea mai rea parte a fost stresul și frica.

Poate nu toți percepem la fel acestă situație, însă sunt sigură că fiecare din noi are uneori nevoie de o pauză sau de o vacanță, iar pentru asta ne vine Bottega Verde în ajutor. Ei se folosesc de simțul nostru olfactiv pentru a ne teleporta pe cele mai frumoase tărâmuri și pentru a ne readuce aminte de cele mai dragi și reușite vacanțe. Așa am pornit și eu pe câmpul nostalgiei și am hotărât să ajung în sfârșit la mare pentru care dragostea mea este de nedescris.



Am făcut o baie, după care m-am așezat în fața șemineului pe canapeaua mea preferată și am luat în mână două creme se corp. Pe prima am aplicat-o doar pe brațe. Acesta era cu aloe vera și avea un miros senzațional. Simțeam cum mă străbat amintirile, amintirile de pe Litoralul românesc, unde petreceam anual două săptămâni. Prima persoană pe care am văzut-o a fost bunica. Bunica mea dragă, care a făcut atâtea sacrificii în viață. Parcă îi simțeam din nou atingerea blândă și mâinile tremurânde cu care mă ungea pe spate ca să nu mă ard la soare. 

Apoi l-am văzut pe unchiul meu, cum ne aducea mie și prietenilor mei răcoritoarele cu aloe vera și bere cu ghimbir. Am scăpat o lacrimă. O lacrimă, care în adâncul ei purta un dor dar și fericire, fericire simțită în zilele acelea calde, când vântul se arăta doar să facă valuri în care noi să putem zburda.



Peste câteva minute am deschis și loțiunea de corp tonifiantă cu săruri de mare, ca să îmi pot imagina și apa la atingere. Pe aceasta am aplicat-o pe restul corpului și în câteva secunde am și simțit un miros revigorant. Acela mă ducea cu gândul la loviturile valurilor, niște lovituri blânde și jucăușe cu care am făcut cunoștință ținându-mi părinții de mână, în copilărie.



Acum m-au copleșit cu adevărat emoțiile, emoții de dor, de fericire, de relaxare și de recunoștință. Am retrăit din nou vacanțele bine meritate și familia mea sa reunit. Iar pentru asta le datorez o mulțumire celor de la Bottega Verde.

Vă mulțumesc!

You Might Also Like

0 Comments