De ce să alegem calitatea?

noiembrie 04, 2020

 În ultimele articole am pus un accent destul de mare pe calitate. V-am povestit cum eu prefer să aleg haine mai scumpe care se păstrează cât mai bine cât mai mult timp. Ei bine, așa procedez și în cazul accesoriilor pentru telefon.



Telefonul meu este mereu cu mine și este unul dintre cele mai de valoare lucruri pe care le dețin. Acesta este unul dintre motivele pentru care intenționez să am grijă de el și să îl păstrez până când nu apar defecțiuni iremediabile. Eu sunt genul acela de persoană, care se ateșează de bunurile pe care le deține și chiar dacă tehnologia avansează nu sunt foarte tentată să mă conformez ultimelor trenduri. O să vă dau un exemplu: țin minte un eveniment destul de nefericit de acum câțiva ani și din cauza căruia am fost foarte supărată timp de două luni. Am primit un telefon nou de ultimă generație de la prietenul meu. Un cadou pe care el mi la dăruit din suflet și a cărui ecran eu l-am spart în prima zi. Am fost foarte supărată, dar mai ales pe mine pentru că nu m-am dus în ziua aceea să îmi cumpăr o folie și o husă pentru telefon cu gândul că cele pe care obișnuiam să le cumpăr, adică cele ieftine se dezlipeau și se stricau foarte repede. Astfel am considerat că nu merită. Din fericire a trecut, dar nu am uitat și am învățat din această greșeală. 

Sunt de acord și în momentul de față că este foarte importantă calitatea, cum am și spus mai înainte, dar acum sunt dispusă să cheltuiesc mai mult pentru protecție, astfel ultima mea achiziție a fost o husă antișoc și o folie de sticlă pentru Samsung-ul meu, de pe BrandGSM.ro


De ce o husă antișoc? Ei bine, răspunsul este destul de clar: am rămas cu frica aceea imensă că o să îmi scap din nou telefonul ceea ce, să recunoaștem, că este destul de probabil și am vrut să mă asigur că acesta nu o să se zgârie sau nu o să se strice în urma impactului. Acesta a fost alegerea mea, însă pe BrandGSM.ro sunt mii de alte modele superbe de calitate superioară, dintre care mi-a mai atras atenția o husă mov, din silicon, cu un unicorn superb pe el de la Lemontti, dar după cum am spus, aceea nu se conformează cu nevoile mele.

Acum să vorbim puțin și despre folia pentru telefon. Există foarte multe tipuri de folie: folie din sticlă, care este una dintre cele mai cunoscute; folie din silicon, care este cunoscută datorită proprietății sale, mai precis este o folie anti-zgârieturi, dar acestea sunt doar câteva aspecte care trebuie luate în considerare la achiziție. Pe lângă acestea se numără multe alte scopuri cum ar fi: putem cumpăra o folie anti-amprente sau una care nu afectează sensibilitatea displayului sau chiar una care se curbează perfect și sub care nu intră bule de aer. Pe lângă acestea depinde și cât de ușor vrem să o aplicăm, dacă vrem să reziste la diferite temperaturi și așa mai departe. Toate astea pot fi puțin copleșitoare, dar nu vă întristați, pe BrandGsm găsiți în descrierea produsului tot ce trebuie să știți.



Acum să vă spun și ce am achiziționat eu: o folie din sticlă temperată de la Devia. Am ales-o datorită rezistenței sale de trei ori mai mare decât a unei folii PET. Iar pe lângă faptul că este antișoc și anti-zgârieturi, este și anti-amprente, ceea ce este un avantaj foarte mare, pentru că pe mine mă enerva foarte tare când îmi rămânea urme pe telefon. Aceasta este ușor de curățat și de aplicat și este și ultra slim.

În concluzie, sunt foarte mulțumită de această achiziție și vă recomand și pe voi să vă alegeți cu grijă accesoriile și să alegeți calitatea mai presus de orice.


Articol scris pentru SuperBlog 2020. Proba 13.



You Might Also Like

0 Comments