Ce produse mi-am cumpărat în luna Octombrie?

octombrie 29, 2018



Pe parcursul lunii Octombrie am achiziționat câteva produse de machiaj un produs pentr-u îngrijirea tenului și un șampon și am hotărât să vi le prezint și vouă.
Primul produs de care aș vrea să vă vorbesc este singurul produs de îngrijire și este de la Gerovital.


Este ambalat într-o cutiuță de carton și cum puteți observa și din poză în cutie se află niște pliculețe în care sunt benzile, mai precis opt benzi. Aceste benzi sunt folosite pentr-u a îndepărta punctele negre de pe nas , bărbie și frunte și chiar își fac treaba. Însă nu vă imaginați că după o singură folosire o să scăpați de acestea , deoarece pentr-u a scăpa de ele este esențială și o rutină de îngrijire a tenului eficientă.
Produsul costă pe undeva pe la 10 lei și se găsește aproape în toate hipermarketurile.
Următorul produs este de la Melkior și sunt niște gene false, însă despre acestea nu pot să vă spun nimic, deoarece nu le-am încercat încă. Ele costă 20 de lei și sper să fie ok. Însă dacă voi ați folosit gene false de la Melkior puteți să vă spuneți experiența legată de ele prin comentarii sau să mă contactați pe Instagram deoarece sunt foarte curioasă de părerea voastră.
Așa arată ele și mie mi se par foarte frumoase :

Următorul produs este noua paletă de la Nyx din colecția Machinist, despre care nu pot să spun altceva decât că o ador. Însă nu o să vă spun prea multe aici deoarece am scris deja un articol despre el, pe care îl puteți citi dacă sunteți interesate de această paletă minunată.


Dar pe lângă această paletă am achiziționat-o și pe cea de la Revolution numită Flawless, care și ea este o paletă destul de bună. Nu toate culorile sunt extrem de pigmentate, însă paleta dispune de o varietate largă de culori atât mate cât și metalice. Iar eu consider că pentru prețul pe care îl are chiar se merită, mai ales dacă sunteți începătoare. Ambalajul este auriu, simplu , iar paleta se găsește la majoritatea hipermarketurilor și costă pe undeva pe la 60 de lei. Și așa arată ea:



Am încercat și primerul de la L'oreal numit Infailibile, care este un primer  pentru estomparea porilor.


Sinceră să fiu, el chiar face ce promite, adică porii sunt mult mai puțin vizibili, machiajul rezistă și el destul de bine, însă textura lui este puțin neobișnuită pentru mine, deoarece eu am încercat doar baze care conțin silicon.
Prețul lui este unul super accesibil. El se găsește la Dm, dar chiar și la hipermarketuri și este 35 de lei. Ei spun că se poate folosi sub dar și peste fondul de ten, însă eu l-am aplicat doar sub el.
Ce poate urma după baza de machiaj? Bineînțeles că fondul de ten.

 Iar fondul de ten cumpărat de mine recent este  Vichy Dermablend.
Eu îl am în nuanța 25 Nude, dar deoarece l-am cumpărat la început de Octombrie când încă eram puțin bronzată, acum este deja puțin închis pentru mine. Este un fond de ten cu acoperire medie spre mare pe care cu siguranță o să îl recumpăr deoarece pe tenul meu mixt rezistă foarte bine și îmi acoperă foarte bine urmele lăsate de acnee. Prețul lui este puțin mai mare, el costă 100 de lei, și se găsește în farmacii.

Următorul produs este un ruj de la Oriflame din gama The One și se numește Lip Sensation Matte Mousse. Iar după cum spune și numele este un ruj mat. Eu, de obicei cumpăr doar rujuri mate și acesta îmi place foarte mult și îl am în nuanța Nude Passion. Am fost curioasă de acest ruj deoarece cei de la Oriflame au scos opt nuanțe de toamnă, iar aceasta a fost una dintre ele.
Rujul are un aplicator foarte obișnuit și ușor de folosit, iar el costă 40 de lei, însă cum bine știți Oriflame în fiecare campanie vine cu niște oferte foarte bune și greu de refuzat, așa că eu am avut norocul să îl găsesc la 28 de lei, iar fiind reprezentantă Oriflame mi sa aplicat si o reducere, așa că produsul sa meritat pe deplin.
El nu are o rezistență extraordinară de mare ca și rujul de la Rimmel London Stay Matte,  însă din cauza nuanței și a prețului mă bucur foarte mult că l-am cumpărat.
Ultimul produs este defapt un produs recumpărat și este vorba despre șamponul meu preferat de la Nashi.

Pe el l-am descoperit anul acesta în luna Februarie și de atunci îl folosesc încontinuu. Mi-a fost recomandat de către cuafeza mea după câteva luni ce m-am vopsit blondă. Eu având probleme cu scalpul și având un scalp foarte sensibil am hotărât să îi dau o șansă, și a meritat, deoarece de când îl folosesc aproape ca nu am scalpul iritat niciodată. Într-adevăr este un produs puțin scump, deoarece el costă undeva pe la 140 de lei, dar având 500 de ml și privind beneficiile lui (de ex. Nu conține parabeni) eu spun că se merită.
Acestea au fost toate produsele, sper să vă placă și să le dați și voi o șansă, dacă vi se par interesante. Însă dacă ați încercat deja câteva dintre ele vă aștept părerea în secțiunea de comentarii sau pe instagram.
❤❤❤








You Might Also Like

0 Comments