Un mic secret pentru sănătate

octombrie 21, 2020

V-ați gândit vreodată căt de bine ar fi să aveți un an lipsit de Toamnă și de Iarnă? Ei bine, eu nu! Cum a-și putea? Acestea sunt anotimpurile mele preferate, însă recunosc, că mi-am dorit foarte mult să nu răcesc în lunile acestea reci, sau pur și simplu să trec mult mai ușor printr-o răceală.



De când am fost copil nu țin minte să fi avut o Iarnă sau o Toamnă liniștită în care să nu fi trebuit să fug la gardă cu mama din cauza febrei mari și tusei insuportabile. Asta, până când doctorița de familie ne-a recomandat terapia salină. 



I-am urmat sfatul și diferența a fost enormă, până când am renunțat. Ne-am săturat să tot călătorim cu trenul ore în șir până la salină și văzând că, răcelile mele sunt mult mai ușoare am tot "lăsat-o pe săpămâna viitoare". O perioadă de timp, aproximativ doi ani, nu am avut probleme, după care au urmat din nou răcelile. Răceli, care puteau fi tratate doar cu opt zile de antibiotice și cu încă cel puțin trei feluri de medicamente, printre care picăturile nazale, pe care le-am urât dintotdeuna. Mereu aveam senzația că mă pișcă nasul de la ele și sinceră să fiu, efectul lor a durat doar câteva ore.




Au trecut câțiva ani și am devenit majoră, însă m-am confruntat în continuare cu aceleași probleme până acum un an, ce am descoperit că pot să aduc sarea la mine acasă. 

Probabil unii dintre voi vă întrebați "cum este posibil așa ceva?". Ei bine, poate că nu pot să aduc toată salina mai aproape, însă, cu ajutorul celor de la Salin, care au creat inhalatoare și purificatoare de ultimă genarație pot respira un aer proaspăt, care îmi oferă și tratamentul necesar pentru ca eu să îmi măresc rezistența la răceli.



Sunt foarte mulțumită de efectele benefice ale aparatului Salin și mă bucură mult, că aparatul are nenumărate beneficii, așa a putut fi folosit de întreaga familie. Adio mirosuri neplăcute! Adio fum de țigară pe care nu o pot suporta! Adio sforăitul bunicii! Adio stare de nervozitate și nu în ultimul rând adio afecțiuni respiratorii și răceli îngrozitoare! 

 Adio!


Probă scrisă pentru SuperBlog 2020. Proba 7.

You Might Also Like

2 Comments